2 Pixy nissebørn til at hænge på juletræet.

2 Pixy nissebørn til at hænge på juletræet.

165,00 DKK


2 Pixy nissebørn sidder og venter på juleaften. 

 

Nissestørrelse i cm: Ca. 6 cm for de siddende og ca. 10-12 cm for de stående modeller.

 

Historien om PixyCo

At nisser bliver meget gamle, er ganske vist. Man skal da også helt tilbage til 1948, hvor den første Pixy Co-nisse så dagens lys. Skabt af keramikeren Bo (Bodil) Melander. Unikt, dansk design. Håndlavet. Og med hjerte og følelse lagt i hver eneste lille nisse, så hver enkelt har fået sin egen personlighed. Bo Melander var under uddannelse på Kunsthåndværkerskolen, da årets juleopgave i 1948 var "dekoration til julebordet". Pixy Co-nissen blev til - og Bo Melander vandt 1. prisen for den. Lige siden - i over 50 år - skabte hun hvert år en ny nisse.
Med talent og kærlighed har hun givet liv til en munter og charmerende nissefamilie, der er blevet samlerobjekter over den ganske verden - både før og nu. Nisserne går rent faktisk "i arv" i mange familier.

De er da heller ikke til at stå for: Sjove, finurlige og rare. Kig på dem - og de kravler lige så stille ind under huden på én. Det er starten på en ren nissekærlighed. Jovist, Pixy Co-nisserne sprudler af liv. Kunstneren Bo Melander døde for nogle år siden, men Pixy Co-nisserne lever videre i bedste velgående - og i hendes ånd. Hver enkelt nisse bliver stadig skabt med individualitet, med ægte nissesind - og i hånden! 

 

Hvert år ser nye nisser dagens lys, og som samlerobjekt bliver én af dem udnævnt til "årets nisse" med årstallet stemplet i bunden. Pixy Co-nisserne er en traditionsrig og kærkommen værtindegave. De skaber hygge og glæde - er man først kommet ind i deres eventyrlige nisseunivers, bliver man helt fortryllet. Og nisser er nu engang kendt for at kunne trylle - det gælder i høj grad også Pixy Co-nisserne!

God fornøjelse med en sød og voksende nisseflok !


Model/Varenr.: 668
Lagerstatus: På lager

Kunder der har købt dette produkt har også købt